Hip&Happy handmade!

Hip&Happy is een winkel gevestigd aan de Waterstraat 27 in het centrum van Delfzijl. In deze winkel is alles te koop op het gebied handgemaakte textielproducten. Zoek je een origineel cadeau, warme sokken voor de winter of een vrolijke sjaal? Hip&Happy heeft het! Zelf een idee of wilt u iets in een andere kleur, we maken ook op bestelling!

Rits kapot of zoom los? Neem uw kapotte spullen mee naar de winkel en dan wordt het weer gerepareerd.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de nieuwste gemaakte spullen? Volg ons dan op Facebook! www.facebook.com/hipenhappy

Sociale onderneming

Onze winkel wordt volledig door vrijwilligers gerund.

Elke dag tijdens openingstijden zit een groep vrijwilligers hard te werken om de winkel aan te vullen met mooie dingen en alle bestellingen te maken. Iedereen die het leuk vind om te haken, breien, naaien of gewoon creatief bezig te zijn, is van harte welkom om het team te komen versterken.

De winkel en haar vrijwilligers worden ondersteund door het Bewonersbedrijf Delfzijl Noord. www.bewonersbedrijfdelfzijlnoord.nl

Bestellen

 

Bent u niet in de gelegenheid om het zelf te komen halen, geen probleem! Mail of bel, dan kunnen we het in overleg bij u thuis (laten) bezorgen!

Telefoon: 06-29937060
E-mail: hipenhappy@bewonersbedrijfdelfzijlnoord.nl

Contact

 

Hip&Happy Delfzijl
Waterstraat 27
9934 KH Delfzijl

Telefoon: 06-29937060
Facebook: Hip&Happy Delfzijl
E-mail: hipenhappy@bewonersbedrijfdelfzijlnoord.nl

U kunt ook altijd binnen lopen voor alle vragen!